EXPOSITIES

Deze pagina geeft een overzicht van alle lopende en geplande exposities. Door te klikken op een afbeelding komt u op de pagina van de betreffende expositie. Openingstijden voor het bekijken van de exposities: woensdag t/m vrijdag 12.00 - 17.00 uur. De toegang is gratis (zolang er geen voorstelling is waarvoor toegang betaald moet worden - zie daarvoor de programma pagina). Als u per email op de hoogte gehouden wilt worden kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

10 april 2014 t/m 29 juni 2014

Schilderijen/Foto's/Design

zee Kees Putman title= KEES PUTMAN

Ik ben van de zee. De eeuwig wisselende verschijningen van dit oneindig golvende oppervlak blijven mij verbazen. Het verstillen van de beweging in een schildering is een nooit te winnen wedstrijd, een uitdaging die blijft fascineren door de onmogelijkheid ervan. Niet een poging is hetzelfde. De zee blijft een levend mysterie. Toch blijf ik het proberen.
10 april 2014 t/m 29 juni 2014

Foto's

lisandro 150x title= LISANDRO SURIEL

During my ongoing process of introspection I have been confronted with the realm of the unconscious a countless number of times. The surreal is an important place for me; it is a place that I believe to be true. I believe that a reverie can reveal a truer self and thus unfold a personal mythology that manifests the way you interpret your way of living and even life itself.
10 april 2014 t/m 29 juni 2014

Schilderijen

ROY JAMES DÖHNE title= ROY JAMES DÖHNE

De oceaan is voor mij hét element van symboliek. De schoonheid van deinende golven naast de woede van het beukende water verbergen krachten van mysterie en magie. Oneindige horizonten, onmetelijke diepten, verrukkelijke stranden, verhalende mythen, het hoort er allemaal bij.