EXPOSITIES

Deze pagina geeft een overzicht van alle lopende en geplande exposities. Door te klikken op een afbeelding komt u op de pagina van de betreffende expositie. Openingstijden voor het bekijken van de exposities: woensdag t/m vrijdag 12.00 - 17.00 uur. De toegang is gratis (zolang er geen voorstelling is waarvoor toegang betaald moet worden - zie daarvoor de programma pagina). Als u per email op de hoogte gehouden wilt worden kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

11 september 2014 t/m 9 november 2014

Beeldende Kunst

Amy Polling LA VIE EN ROSE title= Amy Polling

"Mensen en hun emoties en gevoelens hebben mij altijd geïntrigeerd. Ik bestudeer mensen. Ik zie de pijn en verdriet of de passie en het geluk in hun ogen.....en vervolgens, laat ik de verfkwast en de kleuren het verhaal van het individu op doek vertellen"...
11 september 2014 t/m 9 november 2014

Beeldende Kunst

Miriam L’Herminez title= Miriam L’Herminez

In mijn werk ben ik steeds op zoek naar verscheidenheid. Geïnspireerd door een verblijf in Malawi, Zimbabwe, Tanzania, en nu in Den Haag, Nederland, word ik geraakt door de confrontatie met het verschil in culturen, taal en emotie. Op het einde van mijn ontdekkingstocht is het elke keer weer de kunst om juist die verschillen met elkaar te verbinden en het uiteindelijk tot een eenheid/geheel samen te brengen.
11 september 2014 t/m 9 november 2014

Foto's

Wardie Hellendoorn title= Wardie Hellendoorn

Titel: PONT

De pont verbindingen over het IJ tussen Amsterdam Centraal en Noord, vervoeren dagelijks duizenden mensen. Voetgangers en fietsers haasten zich om op tijd aan dek te zijn en achter de slagboom aan te schuiven. Zodra de
passagier een plekje heeft gevonden, valt hij of zij stil bij het ronkende geluid van de dieselmotor. Men mijmert in de wind en staart in de verte over het water. De contouren van de stad worden geleidelijk kleiner. Een moment van rust in de hectiek van de grote stad.